Esteettinen hammashoito tarkoittaa hampaiden kaunistamista ja korjaamista eri tavoin. Tavoitteena ovat puhtaanväriset, muodoltaan kauniit sekä henkilön persoonalliseen hymyyn ja olemukseen sopivat hampaat.

Esteettisessä hammashoidossa mietitään kullekin asiakkaalle sopivat, yksilölliset hoitokeinot.

Hampaiden valkaisu

Yksilöllisen hampaiden valkaisuhoidon suunnittelu lähtee asiakkaan toiveista. Tarjoamme uusimpia hoitomuotoja sekä useita eri valkaisuvaihtoehtoja.

Tasaisen valkaisutuloksen saamiseksi on tärkeää, että hampaat puhdistetaan perusteellisesti ennen valkaisua. Suuhygienisti poistaa hammaskiven ennen hampaiden valkaisuhoitoa.

Suosituin hoitomuoto on vastaanottovalkaisu, johon varataan riippuen valitusta valkaisumenetelmästä 1-1,5 tuntia.

Vastaanottovalkaisuja on kaksi eri vaihtoehtoa: kevytvalkaisu ja Beyond tehovalkaisu. Valkaisu suunnitellaan yksilöllisesti ja hoito aloitetaan oman hampaan sävyn määrityksellä. Suosittelemme kerran vuodessa ylläpitovalkaisua ja kaksi kertaa vuodessa soodapainepuhdistusta ylläpitämään valkaisutulosta!

Kotivalkaisu on tehokas tapa valkaista hampaat. Kotona tehtävän valkaisun lopullinen tulos saavutetaan noin viikossa. Valkaisu aloitetaan vastaanotolla tekemällä hammaskiven poisto ja pastapuhdistus. Tämän jälkeen hampaista otetaan jäljennökset, jonka perusteella laboratoriossa valmistetaan yksilölliset valkaisumuotit. Itse valkaisu suoritetaan kotona levittämällä muotteihin erityistä valkaisuainetta, jonka annetaan vaikuttaa suussa yön yli. Tämä toimenpide toistetaan tavallisesti viidestä kymmeneen kertaan riippuen toivotusta lopputuloksesta. Hampaita on mahdollista vaalentaa useita asteita. Hyvä puoli tässä valkaisussa on se, että muotteja voi haluttaessa käyttää myöhemmin uudestaan. Valkaisuainetta voi ostaa meiltä.

Laminaatit ja kruunut

Laminaatit ovat hampaiden ulkopinnalle kiinnitettäviä posliinikuoria, joilla korjaamme hampaiden väriä ja muotoa. Posliinikruunulla voimme korjata hampaiden väriä, asentoa ja poikkeavaa muotoa.

Laminaattien ja kruunujen kiinnitys on nopeaa ja kivutonta. Laminaatti on yhtä luonnollisen tuntuinen kuin oma hammas, ja sen väri pysyy muuttumattomana.